Igår

12 september 2005 15:38 | Allmänt | Kommentering avstängd

Igår var Jenny och Björn-Erik här och hälsade på. Vi åt blåbärsmuffins på altanen, och Björn-Erik lajjade med Viggo. När Viggo var bebis var han med mig på sammanträden väldigt mycket. Då var jag fortfarande distriktsordförande i IOGT-NTO-distriktet, och vi hängde på d-expen jämt. Eftersom Björn-Erik var och är kassör i distriktet träffade han Viggo väldigt mycket, och när jag avgick som DO fick han allvarlig Viggo-abstinens.

Alldeles innan de kom på besök hade Bo fått igång min gamla IMac, som Viggo har fått överta i sitt nyrenoverade rum. De spelade Bugdom, och det vill Viggo göra hela tiden nu. Den där melodin är rätt enerverande i längden.

Bos bror Per kom och hjälpte Bo dels att ta hem redskapsboden från kolonilotten, och dels att tömma shurgardförrådet. Björn-Erik hjälpte också till att bära. Så nu när vi börjar se slutet på flyttkartongerna från Uppsala stadsbud har vi ett 50-tal kartonger som står i garaget i väntan på att packas upp. Idag har jag för övrigt packat upp nästan alla kartonger med Viggos böcker, leksaker och kläder.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^