Igår

12 september 2005 15:38 | Allmänt | Inga kommentarer

Igår var Jenny och Björn-Erik här och hälsade på. Vi åt blåbärsmuffins på altanen, och Björn-Erik lajjade med Viggo. När Viggo var bebis var han med mig på sammanträden väldigt mycket. Då var jag fortfarande distriktsordförande i IOGT-NTO-distriktet, och vi hängde på d-expen jämt. Eftersom Björn-Erik var och är kassör i distriktet träffade han Viggo väldigt mycket, och när jag avgick som DO fick han allvarlig Viggo-abstinens.

Alldeles innan de kom på besök hade Bo fått igång min gamla IMac, som Viggo har fått överta i sitt nyrenoverade rum. De spelade Bugdom, och det vill Viggo göra hela tiden nu. Den där melodin är rätt enerverande i längden.

Bos bror Per kom och hjälpte Bo dels att ta hem redskapsboden från kolonilotten, och dels att tömma shurgardförrådet. Björn-Erik hjälpte också till att bära. Så nu när vi börjar se slutet på flyttkartongerna från Uppsala stadsbud har vi ett 50-tal kartonger som står i garaget i väntan på att packas upp. Idag har jag för övrigt packat upp nästan alla kartonger med Viggos böcker, leksaker och kläder.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^