Trevligt besök

15 september 2005 8:32 | Allmänt | Inga kommentarer

Igår var Magnus och Maria och hälsade på. De hade med sig indiskt. Jättegott. Bo var dock inte hemma. Han var ute med arbetskamrater och firade en som fyllt 60 år. Per var här och hjälpte till att lägga Viggo, och sedan kvar och åt med oss när Magnus och Maria kom. Bo kom hem jättesent. Han hade inte kollat aktuella tidtabellen, och de hade ändrat hur kvällstågen går. Han trodde att han skulle kunna åka med 23.40, men sista tåget gick 23.10. Så han fick åka Arlanda express och sedan buss från Arlanda.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^