Bara jag får gå på en loppisrunda

19 juli 2009 21:50 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

så blir jag på ganska bra humör. Igår fyndade jag en Uppsala-Ekeby-kruka och en okänd grön kruka på Vaksala torg. Idag var det loppis på Tunakolonin. Inte så många bord, men 23 teskedar med bakelitskaft för 40 spänn och tre fina små linnedukar med rosor för en tia gjorde mig nöjd.

DSC06767

DSC06765

2 kommentarer

  1. Undrar var du har hittat det vackra marimekko tyget som du har på bordet ifrån? och hur mycket du fick ge för det?

    Super fint tyg..

    Comment by Petra — 2009-07-24 10:04 #

  2. Tyget heter Puketti och jag köpte det på tradera för några år sedan. köpte det även i rött som gardninlängder som tyvärr är rätt solblekta och i brunt som min mamma sedan sydde en klänning åt Klara av med ett 60-talsmönster. Tyvärr är klänningen urvuxen nu.

    Comment by Kerstin — 2009-07-24 22:45 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^