Vi kan kalla den häckjäveln

19 juli 2009 21:28 | Allmänt, Bilder, Trädgård | 4 kommentarer

Två beting att fixa hade jag satt upp för första semesterveckan, för den veckan ska man mest vila och varva ner. Det ena var att köpa en ny bärbar dator och det fixade jag omgående. Det andra var att klippa häcken. Det tog jag tag i idag. Jag var rätt trött och längtade egentligen efter att sova middag, men det måste ju bli gjort, och jag tycker dessutom att det är rätt skönt att gå loss med maskiner och meja ner. Eller vad säger du, Lydia? Vi har häck på tre sidor av vår 750 kvm stora tomt. På två sidor är det liguster. Den är fin och bra som avskärmning, för jag vill ha ordentlig avskärmning mot grannarna. Jag vill inte glo på dem, och inte att de ska glo på mig. Jag pratar gärna med dem ute på gatan, men på baksidan är det privat. Liguster är snabbt och lätt att formklippa. Roligt till och med. Men så har vi en häck med hagtorn på västra sidan. Vi kan kalla den häckjäveln. Det är svårt att få den riktigt fin när man klipper den, för det blir lätt tomrum och hål i häcken, och så ser den så kal ut när den är nyklippt. Taggig och jävlig är den också. Vi kan kalla den häckjäveln. Och förresten har jag inte sovit nån middag heller och jag fick massa taggar och skit innanför tröjan och bh:n och hela dagen har varit jämngrå.

DSC06768

DSC06769

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. heter det inte häckjälven. har berättat om klara och hellokitty och jälvar. jag fnissar bara jag tänker på det. förresten, jälvar vad skönt det är med semester!

  Comment by Pernilla — 2009-07-20 0:53 #

 2. Haha. Eller hur!

  Comment by Kerstin — 2009-07-20 1:17 #

 3. Vi har nu grävt upp våran amerikanska hagtornshäckjävel och förpassat den till sitt helvete där den hör hemma. Jonas sliter fortfarande med rötterna och hans svordomar är ej Evelinaanpassade.

  Comment by Anna F — 2009-08-03 11:01 #

 4. Äh, det är väl inte fel att svära när det är befogat? Mycket värre att ha ett torftigt språk som man lär barnen, med eller utan svordomar.

  Comment by Kerstin — 2009-08-03 11:13 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^