Viggos dagis

20 september 2005 16:01 | Allmänt | 1 kommentar
Jag kom på att jag nog inte har bloggat om hur det gick med Viggos nya dagis. Han fick ju faktiskt plats på Tuna Backars förskola, på avdelningen Midgård. Han är redan inskolad och har gått där några veckor. Det verkar bra, och förutom att han brukar grina litet precis när vi går är han glad och nöjd hela tiden där. Han går tisdag, onsdag och torsdag 8.30-13.30.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Jag har varit på Viggos nya dagis och presenterat mig som morfar. Det var i måndags, så Viggo var inte där då. Men personalen och jag är nu bekanta, och den kommer att känna igen mig, om jag fram över ska gå dit och hämta. Eller bara leka.

    Comment by Enn Kokk — 2005-09-20 20:18 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^