Jag ska bara

16 juli 2009 11:39 | Allmänt, Bilder | 7 kommentarer

Hann varken fotografera eller blogga särskilt mycket från IOGT-NTO-kongressen förra veckan, men här är en bild på Mikkis som slet med att skriva klart protokollet från den dagens session. Hon hade lovat att gå ut med mig och äta middag och vi var vrålhungriga. Natten innan hade hon suttit uppe till halvsju på morgonen och skrivit protokoll, och sedan sovit tre timmar. Hon var så nöjd att hon blev klar före nio på kvällen. Sen var hon faktiskt ledig några timmar och vi åt middag och gick tillbaka till mitt hotellrum och ordnade ett litet teparty. Vid tolvtiden skulle hon gå och lägga sig, men blev en halvtimme senare uppringd av Elisabeth som ville att hon skulle komma ner och läsa protokoll. Mikkis försökte litet fint säga att det kanske vore bra om hon sov först, men det gick inte för sig. Elisabeth påpekade hur långt de andra mötessekreterarna kommit. Det var bara att gå ner och jobba igen, halvett på natten.

DSC06675

7 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Det var först den här kongressen som jag förstod att Mikkis som du ibland pratar/bloggar om, är Mikaela :-)

  Comment by Helene — 2009-07-16 13:31 #

 2. Hon är ganska allmänt känd som Mikkis, och skriver så själv, men du kanske inte hade träffat henne tidigare?

  Comment by Kerstin — 2009-07-16 18:13 #

 3. Jo vi har setts en gång förut och jag har hört mycket om henne i olika sammanhang men helt missat att koppla namn till person :-)

  Comment by Helene — 2009-07-16 21:00 #

 4. Det är då för väl att det är kongress ibland, så att saker och ting får klaras ut!

  Comment by Mikkis — 2009-07-17 16:54 #

 5. Jag tycker att IOGT-NTO borde införa ett sekreterarsystem med sex sekreterare de också. Det verkar ju fånigt att de som skriver protokoll åt dem inte ska hinna sova och/eller njuta av att det är kongress. Pengar för att göra det lär inte fattas.

  Comment by Kamilla — 2009-07-19 22:08 #

 6. Sekreterarna (förtroendevalda såväl som anställda) är verkligen kongressens hjältar, inget snack om saken! Dygnet-runt-jobb är regeln. Jag kommer aldrig att glömma när Ulla-Britt nästan somnade över tangentbordet i Köping :-)

  Comment by Anders Ringnér — 2009-07-20 12:03 #

 7. Och det var i Gävle jag och Anders vickade för Ulla-Britt. Vilken upplevelse! Om man tycker att det är mycket för de förtroendevalda sekreterarna, ja då vet man inte hur de anställda sekreterarna har det.

  Comment by Mikkis — 2009-07-20 15:32 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^