Viggo tre år

26 september 2005 16:06 | Allmänt | Inga kommentarer

Igår var det Viggos treårsdag, och Klara blev sex månader. Vi hade släktkalas och firade det och att vi har gift oss. Här var Bos föräldrar, mina föräldrar, Per, Matti och Karin, Anna och Sara, Amanda och Ella och Stor-Matti. Det var fint väder och jättevarmt, så vi var ute i trädgården och fikade och lekte hela eftermiddagen. Det blev blåbärsmuffins och citronpaj. Viggo fick jättebra presenter; bland annat trehjuling, stor grävskopa som man kan sitta på och gräva i sandlådan, trampbil, lektält och kassaapparat.

Till middag blev det grillad laxfilé med ris och ruccolaröra. Viggo älskar lax och ris. Och så blev det tårta. Chokladtårta och hallon- och mandeltårta. Allting flöt verkligen smidigt hela dagen, trots en diskmaskinskris. Mitt på eftermiddagen upptäckte vi att diskmaskinen inte funkade. Den pumpade inte in vatten. Bo blev jättestirrig, och jag sa att jag tyckte att vi skulle strunta i den så länge, och undersöka allt i lugn och ro sedan. Men Bo är inte så duktig på att låta saker bero när det egentligen är bäst att göra det. Så kom min syster Anna och sa att det kunde vara att det var igenkleggat i renssilen, och hon undrade om hon skulle hjälpa till. Nej, sa Bo. Litet senare var Bo inte där, så då sa jag att hon gärna fick kolla, och det var ju precis som hon trodde. Jättelätt fixat. Så vi slapp handdiska från släktkalaset.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^