Stadsbudskartongerna borta

26 september 2005 19:27 | Allmänt, Huset | Inga kommentarer

Idag har jag packat upp de sista flyttkartongerna från stadsbudskontoret och Bo har kört iväg och lämnat tillbaka alla 120 stycken. Det tog tre vändor. Vi har fortfarande några andra flyttkartonger kvar, och drygt 50 som vi hade på Shurgard kvar att packa upp.

Och Bo har köpt fler Ivarhyllor och en byrå på IKEA. Om Klara vill somna nån gång ska jag skruva ihop byrån. Imorgon kommer nya Karlanda-fåtöljen. Orkar inte måla Klaras rum ikväll. är färdig med maskeringen, men jag verkar vara på gång att bli sjuk. Snuvig, litet ont i halsen och kroppen, och två vita prickar i halsen. Inte bra. Kan ju vara halsfluss. Men jag har ingen feber. Imorgon ska jag dock till BVC för läkarkontroll med Klara (rutin) och 3-årskontroll med Viggo, så jag får kolla då om jag borde göra något och om Barnen är smittade.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^