Ringt hantverkare

28 september 2005 17:41 | Allmänt, Huset | Inga kommentarer

Vad duktig jag är! Jag hatar ju att ringa den typen av samtal, men igår ringde jag en dräneringsfirma som ska komma och kolla senare i veckan, och idag ringde jag en byggfirma som ska lämna offert på att bygga om köket och en del annat. Vi måste bestämma exakt hur vi vill ha det, så att de kan räkna på det. Vi ska kolla om de kan samordna alla renoveringsarbeten inomhus, dvs allt i köket, men även golvläggning i kök och hall, alla elarbeten i hela huset och badrumsrenoveringen. Det vore ju praktiskt om det kunde bli gjort samtidigt.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^