Trevlig fotopåse med spännande innehåll

29 juni 2009 0:01 | Allmänt, Bilder, Förpackat | 2 kommentarer

Först såg jag bilden på fotopåsen med mannen som diskar och får hjälp att torka av barnen, och så frun som plåtar. Fantastiskt fin 50-talskök, och i skåpet skymtar bland annat Berså. När jag tog upp den kände jag att det var något i. Foton så klart, och väldigt intressanta visade det sig. Men dem får ni inte se idag. Jag ska scanna in dem så det blir så bra kvalitet som möjligt. Nu är ni litet nyfikna, va?

DSC06606

2 kommentarer

  1. Vilka fynd du gjorde i Norrskedika! Grattis, kanske särskilt till den supersmarta pepparkaksformen! Och jag är verkligen nyfiken på bilderna i påsen…

    Comment by Libby — 2009-07-02 19:36 #

  2. Jag ska se om jag orkar scanna dem idag. Annars får det vänta en vecka tills semestern börjar.

    Comment by Kerstin — 2009-07-05 11:56 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^