Min pappa borde blogga

4 oktober 2005 10:21 | Allmänt | Inga kommentarer

Ni kanske har märkt att min pappa kommenterar mycket på min blogg. Men det är inte bara min blogg han är inne och kommenterar. Läs här hans busiga kommentar på Kulturbloggen i Uppsala: http://kulturiuppsala.blogg.se/220805074939_byst_av_dag_hammarskjld_avtcks_1.html

är det någon som borde skaffa egen blogg, är det han. Han kunde kommentera dagspolitiken och skriva om böcker och musik och om trädgården. Kom igen nu pappa. Skaffa blogg! Det är många som skulle läsa dig.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^