Ramlar in

21 juni 2009 22:06 | Allmänt, Ätbart | Kommentering avstängd

När den ena kompisen efter den andra ramlar in på fika, det gillar jag. Det spöregnade mitt på dagen, men sedan satt jag hela eftermiddagen med Jenny på altanen och fikade och det var sol. Ett tag, ungefär så länge som det tar för en unge att äta kanelbullar, kladdkaka och citronpaj och dricka litet hallonsaft, satt Viggo, Klara, Justus, Tönnes och Sigge också där. Sen stack de och lekte. Och sen ramlade Magnus och Maria också in för att hämta Helmers gummistövlar som glömdes på altanen på midsommarafton, och en bit citronpaj och litet te och kaffe slank ju alltid ner.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^