Inte många knop

20 juni 2009 18:33 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Tittar på | Kommentering avstängd

Idag har jag druckit te, spelat kort med Viggo, kollat porslin på Tradera i brist på öppna loppisar (har litet abstinens faktiskt), diskat litet, tagit ett långt bad, värmt rester till lunch, cyklat till Konsum och handlat, funderat på att man borde gå ut och klippa ligusterhäcken när det är sol (men inte gjort det), smsat med Jenny om fika imorgon, legat i soffan och kollat på Singin in the rain och Att angöra en brygga (fast under den senare sov jag mest, och det spelar ju ingen roll när jag har sett den så många gånger) och ätit bigarråer. En bra sak med att sova middag är att då kan jag se på mera film i natt.

DSC06556

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^