Kallt

25 oktober 2005 13:01 | Allmänt | Inga kommentarer

I morse var det minusgrader. Eftersom Viggo hade sovit middag igår somnade han inte förrän kvart över nio igår, och sov länge på morgonen. Klockan åtta väckte jag honom och gjorde oss iordning för att gå till dagis. Vi kom dit först 9.15. När vi skulle gå hemifrån kom massor av värnpliktiga från F16 i full mundering och gevär. Viggo gapade. Det känns inte riktigt ok. Vad hade de på vår gata att göra? De kan väl stanna och leka krig på flottiljen?

När jag hade lämnat på dagis åkte jag bussen ner på stan med Klara för att träffa Hans S och Ragnhild B på Drabanten och diskutera skyltning av samlingslokalerna. Vi var inne på samma linje, att schablonmåla namnen på lokalerna ovanför dörrarna. Det blir nog bra.

Sedan köpte jag en riktigt varm vinterjacka på H&M. Var på Stadium och Intersport också, men jackorna jag provade på Stadium var så bylsiga, och jag vill inte se ut som en MIchelin-gubbe. På Intersport hade jag kanske kunnat göra ett fynd, för de stänger citybutiken, så det är 30% på allt. Men det var massor av folk, rörigt och rätt urplockat. Och H&M blev ju minst en 1000-lapp billigare än vad jag hade kunnat köpa motsvarande som billigast på sportbutikerna. Bra ytterkläder är verkligen superviktigt när man är ute mycket med barn. Viktigt att hålla sig varm och att det finns bra fickor att ha grejer i. Och att det går att tvätta hemma och torka över natten, för man blir ju ofta nersölad när man ska krama och bära barn som lekt ute.

På bussen hem träffade jag Birgitta E från iggis-föreningen. Hon var med på bussen ner på stan på morgonen också. Hon är pensionerad bibliotekarie, bor också i Bärby Hage och är jättetrevlig.

Viggo hade varit ute i skogen med naturgruppen. När vi kom hem blev vi överraskade, för Bo var hemma. Han känner sig alldeles seg i hela kroppen. Det är väl nån förkylning som håller på att bryta ut.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^