Andra bullar

11 juni 2009 0:20 | Allmänt, Ätbart, Bilder | Inga kommentarer

dsc06459

Först kanelbullar på sommarfesten på dagis, sen lagade jag köttbullar till middag. Snopet nog blev det bara jag och Viggo, för Klara somnade innan jag var klar med middagen. Trevligt hade vi i alla fall. Bland annat diskuterade vi vilka saker som skulle kunna tänkas fastna på en igelkott. Viggo började med att fråga om en boll kan fastna på en igelkott, och sedan ett löv, en frukt, en plåtburk och en hel del andra saker. Jag trodde att det mesta inte kunde fastna.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^