Rackarberget och Rosenlund

27 oktober 2005 8:25 | Allmänt | Inga kommentarer

Igår när jag hämtade Viggo på dagis tog vi bussen och hälsade på på Viggos gamla dagis Rackarberget. De hade bjudit barn som slutat där under året att hälsa på, så vi var några föräldrar med barn där. Det första Viggo gjorde var att springa in och krama fröken Anna-Kari. Sedan satte den gamla polartrion Viggo, Alva och Gustav igång att leka som att Viggo inte hade varit borta i två månader. Det var kul.

På kvällen var jag på Rosenlund, en IOGT-NTO-lokal ägd av 1575 Svea. Det var styrelsemöte med min iggis-förening 31 Drabanten som vi höll där för att kunna se jazzuppträdandet med Jenny, Magnus och Lisa. Det var jättetrevligt och mysigt! Jennys barn diggade, och det gjorde de vuxna också. För att inte tala om Klara.

När jag skulle gå genom skogen för att komma till bussen var det MöRKT. Ingen ficklampa hade jag heller. Det var dumt. Men man kan åka 1:an hela vägen hem till oss. Det var bra. Kom hem vid tio-tiden. Bo och Viggo hade varit och bytt till vinterdäck innan de åt middag, och sedan hade Viggo somnat bra efter alla aktiviteter.

Nu är Viggo på dagis och Bo är på jobbet efter att ha varit hemma och varit sjuk i två dagar.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^