Hur har jag klarat mig utan tidigare?

31 maj 2009 23:24 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 9 kommentarer

Hur kan det komma sig att jag inte har haft några tårtgafflar tidigare? Om ett kondis har tårtgafflar eller inte är verkligen något som sållar agnarna från vetet. Och jag som älskar att göra bakelser och tårtor. När jag hittade de här tårtgafflarna på Tradera, och de dessutom hade teakskaft, var det bara att slå till. Visst blir ni extra sugna att komma hem till mig och äta bakelser nu?

dsc06424

9 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Jag är alltid sugen på att komma hem till dig för bakelsefrossa.

  Comment by Hull — 2009-05-31 23:53 #

 2. Åh, de var jättesnygga, även fast jag irriteras på att bakelsegafflar är gjorda för högerhänta (som vänsterhänt har man ingen användning av kniven). Om någon silversmed nappar på idén med bakelsegafflar för vänsterhänta lovar jag att köpa direkt, men jag vill ha 5% på vinsten eftersom jag lanserar idén här, nu, på Kerstins blogg, före alla andra. Patenterat.

  Comment by Anders Ringnér — 2009-06-01 8:31 #

 3. Det finns redan bakelsegafflar för vänsterhänta! Vi har sådana hemma. Dock utan teakskaft.

  Comment by Märit — 2009-06-01 8:55 #

 4. Anton, du är alltid välkommen på bakelsefrossa.

  Anders och Märit, jag känner väl till vänsterhäntsproblemet. Jag är också vänsterhänt, men jag äter med högerhäntstårtgafflar i alla fall. Ett värre problem för vänsterhänta är när man tvingas använda högerhäntssaxar (gör on att hålla i) eller ta sås med såsslev som man måste hälla ur utåt eftersom den är formgiven för högerhänta. Klara är förresten också vänsterhänt, men inte Viggo.

  Comment by Kerstin — 2009-06-01 10:10 #

 5. Både sax- och såsslevsproblemet löser man lätt med ett besök på alltforvansterhanta.se! (Jag är själv högerhänt, dock med vänsterhänt sambo.)

  Comment by Märit — 2009-06-01 13:58 #

 6. Ja, hemma kan man ju ha rätt grejer. Jag har till exempel vänsterhäntssax från Fiskars. Men när man är bortbjuden på middag och ska ta för sig sås, då är det svårare.

  Comment by Kerstin — 2009-06-01 14:04 #

 7. Märit! Var hittade du de vänsterhänta tårtgafflarna? Jag ska dels köpa, dels höra om jag kanske _ändå_ kan få en andel av vinsten. (Jag kan tänka mig att gå ned till 2½% i värsta fall.)

  Och högerhänta såsslevar suger.

  Comment by Anders Ringnér — 2009-06-01 22:06 #

 8. Jag hittar inga nu, men det har funnits förut. Skriv och fråga, de kanske kan ta hem igen! kundtjanst@alltforvansterhanta.se.

  Comment by Märit — 2009-06-02 9:11 #

 9. Tack för tipset! Jag ska kolla!

  Comment by Anders Ringnér — 2009-06-04 8:39 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^