Bra IKEA!

30 oktober 2005 12:15 | Allmänt, Formgivning och arkitektur | Inga kommentarer

Blev positivt övverraskad när jag skulle bädda rena lakan i Viggos säng. Jag skulle bädda för första gången med nyköpta lakan från IKEA med kaniner på. För en del år sedan rationaliserade IKEA bort de där två hålen, ett på vardera sidan högst upp, där man sticker in händerna i påslakanet när man ska stoppa i täcket. Fattar ni vad jag menar? Nu är det tillbaka igen. Det var väl för många som har klagat. Och så mycket dyrare kan det väl inte vara att börja sy 1 dm längre in?

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^