Man får vara glad för vad man hittar

18 maj 2009 0:56 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

I taxin på vägen tillbaka till Öregrund efter bilhaveriet funderade jag på om vi hade allt vi behövde för en oplanerad övernattning. Bekymrade mig litet över hur jag skulle tvätta bort min vattenfasta mascara, för produkter för sånt hittar man nog inte på macken vid infarten som var det enda som var öppet vid den tiden. Men vad hittade jag längst in i badrumsskåpet, om inte ACO Ögon Make-Up Remover med bästföredatum -94. Sved kanske litet i ögonen, men mascaran gick bort.

dsc06293

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^