Inte riktigt som planerat

18 maj 2009 0:35 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Okej, före allt annat. När vi skulle åka hem från Öregrund igår kom vi inte längre än nånstans mellan Östhammar och Hökhuvud. Där tvärdog bilen. Sen kom bärgningsbilen. Gissa om Viggo och Klara tyckte det var spännande och kul att se vår bil lastas upp på flaket, och att sedan få åka bärgningsbil. Klaras mungipor var uppe vid öronen ungefär. Vi fick skjuts till en stängd verkstad i Östhammar där vi lämnade bilen, och så tog vi taxi tillbaka till Öregrund och sov över där.

dsc06290

Så här ser hyrbilen ut som vi har under tiden. Klara tyckte att den borde vara röd precis som vår bil, men det fick vi inte. Det gick bra ändå.

dsc06353

dsc06354

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^