Veckan i bilder

13 november 2005 20:25 | Allmänt, Bilder, Pyssel och hantverk | 1 kommentar

Här kommer litet bilder från den gångna veckan.

Viggo i kojan

Viggo i kojan

Klara och cirkuståget

Klara och cirkuståget

Klara sitter i vagnen

Klara har börjat sitta upp i vagnen. Mycket roligare att kunna se sig omkring när man är vaken. Kolla in hur jag har satt gummisnoddar i ändarna av ärmar och ben på overallen, så behövs inte vantar och skor. POP-overallen köpte jag på Tradera.

Viggo i sandhögen

Viggo gräver i sandhögen.

Ljusvekeknytning

Anita, Fia och Ullie knyter ljusvekar och dricker glögg.

Ljusstöpning

Ullie och Fia stöper ljus.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Olof G och jag tackar väldigt mycket för de fina bilderna på Klara och Viggo. Det är jätteroligt att få glimtar från deras vardag. Vilken härlig koja Viggo hade. Man måste ha koja om man ska kolla ficklampa. Konstaterar att grävskopan är i bruk i sandhögen. Jag har idag köpt garn till sockar i rött/grönt norskt raggsocksgarn till Viggo. Behöver Klara några också? Hon såg ut att ha god växmån i overallen nu, men kanske behöver hon senare? Hon verkar nu ha kommit igång med krypandet ordentligt och ger väl sig iväg på upptäktsfärder också. Förresten: Hur långa är Viggos fötter nu? Tacksam för mått.

    Comment by Kristina S — 2005-11-14 22:32 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^