Drabantens julmarknad

13 november 2005 21:57 | Allmänt | Inga kommentarer

Söndagen den 20 november klockan 12-15 är det Drabantens julmarknad. Det är till den som min hantverkscirkel har tillverkat kransar, ljus, tvål och annat. Det är min IOGT-NTO-förening 31 Drabanten och iggisföreningen på Rosenlund, 1575 Svea, som arrangerar. Pengarna går till vår barn- och ungdomsverksamhet och till IOGT-NTO-rörelsens biståndsverksamhet. Det blir loppis, lotterier, fikaförsäljning och man kan köpa handarbeten, hembakt bröd och kakor, hemgjord marmelad, senap, julgodis, julpynt, krasar, ljus och mycket mer. Kom dit och handla! Jag kommer att vara där med Klara och sälja våra grejer. Platsen är Drabanten-salarna, Bangårdsgatan 13 i Uppsala (mittemot tågstationen).

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^