Snopet

4 maj 2009 8:49 | Allmänt | 1 kommentar

Ja, man kan ju säga att det känns litet onödigt att jag gick upp 5.30 när det visade sig att det blev VAB idag. Klara har varit dålig av pollen hela förra veckan. Hon får nässpray som väl hjälper en del, men hon blir trött och hängig, och i natt sov hon dåligt av att hon är snorig och kliig i ögonen. Gissar att det är att hon har varit ute nästan hela helgen som har gjort att hon reagerar extra mycket. Vi var faktiskt på väg att bege oss till skolan och dagis, men när jag började ta på henne alla regnkläder orkade hon ingenting, bara lade sig på hallgolvet och sa jag är sjuk, mamma. Så vi stannar hemma idag. Förhoppningsvis regnar allt pollen bort under dagen. Regnet behövs förresten i trädgården också, för nu är det torrt. Förresten är jag också otroligt trött av att ha vaknat flera gånger under natten för att hjälpa Klara.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Stackars Klara – jag minns hur det var när vi var på stan en dag förra våren och jag själv kände väldigt mycket av alla pollen och hon också mådde dåligt. idag har jag – på andra sidan norra halvklotet – också haft en jättejobbig allergidag, med massor av nysningar och kliande. Vad bra att ni kunde stanna hemma, det kunde inte jag… Hälsa klara från mig! Elisabeth

    Comment by Elisabeth Gräslund Berg — 2009-05-05 2:43 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^