Cardigans

14 november 2005 15:29 | Allmänt, Lyssnar på | Inga kommentarer

Lyssnar på Cardigans senaste. Så bra.

Jag minns en spelning i början av 90-talet på det som idag heter Birger Jarl. Då hette det väl Barowiak eller Sten Sture. Det var precis när Cardigans höll på att slå igenom, men vi var inte särskilt många i publiken. Det var så få att det var pinsamt för en så stor lokal. Men alla applåderade jättemycket när de hade spelat sista låten, och Nina Persson kom in igen och var tacksam och generad. Nu är de megastjärnor.

För övrigt är ju Birger Jarl ett gammalt ordenshus som min IOGT-NTO-förenings föregångare på IOGT-sidan ägde innan Drabanten kom till. Det kallades Slottskällan. Huset intill som inrymmer arkitektbyrån A5 Arkitekter kallas fortfarande Slottskällan. Där var det distriktsexpedition, om jag har förstått rätt. Och så var det ju stor kaférörelse.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^