Snöflingor

15 november 2005 10:45 | Allmänt | Kommentering avstängd

Jo, det är sant. För en stund sedan var jag ut med soporna, och det var snöblandat regn. Jag gillar ju inte snö och vinter alls. Snö är jobbigt, för det är svårt att ta sig fram med cykel och barnvagn, och ibland till och med till fots. När det är under 5 plussgrader är det för kallt. Hatar kyla. Hatar vintern. Snö kan det få vara tre dagar på året, julafton, juldagen och annandag jul.

Bra att jag hann ut med de sista soppåsarna innan sopbilen kom. Som tur är kommer sopbilen ganska sent på förmiddan till oss, för vi glömmer så ofta att köra fram tunnorna. De ska dras fram på trottoaren. Det är hämtning varannan tisdag, och jag har till och med skrivit upp det varje gång i filofaxen. Igår kväll var jag ju in till Drabanten för Våra Gårdars distriktsstyrelse, och när jag var på väg till busshållplatsen för att åka in till stan såg jag soptunnorna som folk hade ställt ut och tänkte vad bra, nu kommer jag ihåg att ställa fram dem när jag kommer hem. Jag promenerade hem från stan, och Klara somnade på vägen. Men inte kom jag ihåg det. Viggo vaknade fem i åtta i morse, så då vaknade vi också. Vi fick skynda oss, och jag åt ingen frukost innan vi gick till dagis. Men jag kom i alla fall ihåg soptunnorna innan vi skulle gå.

Hemma igen testade jag nivå 4 på Bugdom, som Bo och Viggo hade lyckats ta sig till igår, och som Viggo blev så rädd för. Massa stampande människofötter, och skitläskiga sniglar med vassa taggar på! Och det är ju helt omöjligt att ta sig fram. De stampande fötterna är överallt, och man dör nästan med en gång. Någon som har spelat Bugdom och tagit sig till den nivån? Hur gör man?

Klara har varit vaken till alldeles nyss. Vi har ätit frukost, grejat litet med tvätten och bäddat rent i stora sängen. Vi fick påslakan i bomullssatin av morbror och moster när de hälsade på. De känns så sköna!

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^