Kompishäng i Mellösa

3 maj 2009 23:05 | Allmänt | Inga kommentarer

Helgen har spenderats i Mellösa med kompisar, i ett före detta missionshus där Erik, Fredrik och Linus bor. Vi var fem vuxna och sex barn. Solen sken, vi var ute massor, åt och fikade, lajade, promenerade, kollade in loppis, såg på film och hade det bra. Ungefär som när vi bodde på Arken. Erik och jag konstaterade att i december är det 20 år sedan vi lärde känna varann, när jag flyttade in i samma korridor som han bodde i. Vill ni se bilder från helgen? Det får ni så klart. Kommer i följade inlägg.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^