En doft av saffran

16 november 2005 23:02 | Allmänt | 2 kommentarer

Idag har jag bakat saffransskorpor till julmarknaden. Jag började innan jag skulle gå och hämta Viggo på dagis, men hann inte klart. Letade som en galning efter morteln i alla köksskåp och i matkällaren. Till slut hittade jag den längst fram i ett köksskåp som jag redan tittat i fem gånger. Ibland är man ett blindstyre. Bakade färdigt när jag kom hem istället.

Det var sammanträde med Arka-styrelsen ikväll, eller styrelsen för Stiftelsen Nykterhetsvännernas Studenthem, NVS, om man vill krångla till det. Alltid lika trevligt med Lennart, Märit och de andra. På vägen dit träffade jag Eva B som var ute med hunden. Det var länge sen! Både på vägen till Arken och under mötet kände jag hur mitt hår luktade saffran från skorpbaket. Och när jag kom hem igen slog doften emot mig ännu mer.

2 kommentarer

  1. Bra med saker till julmarknaden, hela mitt kylskåp är fyllt med godis. Jag och Fia har varit väldigt produktiva. Mozartkulor, knäck, chokladkola, knäckkola, citronkola, wienernougat, moccatryffel, hjortrontryffel och nougatchilitryffel i massor. Ska packa allt i dag och sätta bomullsband på ljusen tänkte vi.

    Comment by Ullie — 2005-11-17 8:51 #

  2. Oj, vad ni är bra! Nu ska jag koka fikonmarmelad till julmarknaden. Klara sover nerbäddad under filtar i vagnen utanför köksfönstret. Till köket!

    Comment by Kerstin — 2005-11-17 9:33 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^