Viggos nya overall

22 november 2005 13:49 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Igår gick vi till postutämningsstället och hämtade ett paket från H&M med bland annat en ny helröd bävernylonoverall till Viggo. Han blev ju så avundsjuk på Klaras röda vinteroverall, så då lovade jag att han också skulle få en röd. Det är ganska svårt att hitta vettiga röda overaller, för rött är ju enligt normen en tjejfärg, och då sätter de sinnessjuka formgivarna på en massa blommor, hjärtan, volanger och krusiduller på kläderna. Och det är ju helt onödigt, för det vill jag varken ha på Klara eller Viggo. Det kan väl vara ok med blommor och till och med rosa någon gång, men inte allt på en gång. Och ryschpysch har jag generellt svårt för. Men jag hittade i alla fall en ganska basic röd overall på H&M:s postorder, och det behövs ändå två overaller så man kan byta när de ska tvättas. Så här såg Viggo ut i morse när han skulle till dagis.

Viggos nya overall

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Hälsa Viggo att det är en jättefin overall och att han passar mycket bra i rött! även pojkar kan absolut ha rött tycker jag också.

    Comment by Kristina S — 2005-11-22 20:08 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^