årets julkalender

22 november 2005 14:18 | Allmänt | Inga kommentarer

När SVT visar reklam för julkalendern 20.30 på kvällen och poängterar att den är skriven av Klas östergren och regiserad av Tomas Alfredsson vänder de sig väl till vuxna, eller? Jag har stora förväntningar, för östergren är min gamla idol. Undrar om den blir bra för barn?

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=14259&a=488932&lid=puff_488931&lpos=lasMer

Vi köpte kalendern för ett par veckor sedan. 47 kronor tror jag att den kostade. Det mesta av pengarna går väl till Radiohjälpen, och det är inget fel. Funderade ändå litet över priset. Visst, vi har råd, men för en barnfamilj som har det riktigt knapert pga arbetslöshet eller studier, och som har flera barn, då är det ruggigt dyrt. För antagligen kostar den ungefär fyra kronor att tillverka.

Ni har väl fattat att det redan är första advent till helgen, och att det är 1 december om drygt en vecka? Till dess ska jag ha fixat paketkalendrarna till Viggo och Klara. Till Viggo är det lätt att hitta kul och billiga små grejer. Han är i rätt ålder. Undrar vad jag ska ge Klara? Första året Viggo fick, när han var drygt 1 år, hade vi köpt en låda med duplo, och så fick han en bit varje dag. Och jag och Bo har varsin paketkalender också, som vi fixar paket till åt varann. När det är så mörkt och tungt att komma upp behöver man litet uppmuntran och mys. Fast vi ger ju inte varann luktsuddisar, kritor och bokmärken. Det är svårt att hitta på annat än godis till vuxna.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^