Sjuka

24 november 2005 6:45 | Allmänt | Inga kommentarer

Viggo får stanna hemma från dagis idag. Egentligen är det inte honom det är fel på. Han är väl lite lite snorig, men ingen feber. Men jag har ont i halsen och hela kroppen, och igår när vi kom hem från dagis var Klara jätteförkyld. Hon är så snorig, och det är fruktansvärt besvärligt för henne när hon inte kan andas genom näsan. Hon skrek och grinade när vi kom in. Sen blev det bättre, men när hon vaknade igen efter att ha sovit en stund på kvällen var det likadant igen. Hon var helt täppt och kunde inte ta bröstet. Man känner sig som en barnmisshandlare när Bo håller i henne medan jag suger ut snor med Näs-Fridan. Men när hon somnat om i min säng sov hon ganska lungt i natt, och var vaken en del och blev ammad.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^