För säkerhets skull

22 april 2009 9:54 | Allmänt | 1 kommentar

Strax ska jag och Viggo bege oss till sjukhuset för att röntga armen igen för säkerhets skull. Han ramlade ju på cykeln och gjorde illa armen innan påsk. De tyckte efteråt när de granskade bilderna att han kanske hade en liten fraktur i armbågen ändå. Vi har packat matsäck, för det tar nog några timmar med besök på olika ställen och så tar vi bussen, för jag orkar inte cykla ända till Akademiska med min onda hals. Håll tummarna nu för att Viggo slipper gipsa armen.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Vi höll alla tummar vi hade, men det hjälpte tydligen inte. Inte kul med gips, men bra att han bara behöver ha det i två veckor. Hoppas det blir bra sedan och inga men efter. Hoppas din onda hals också ger med sig fort.

    Comment by Kristina Strömberg — 2009-04-22 14:45 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^