Blek om nosen

20 april 2009 16:13 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Jag är inte så pigg. Hostig när jag anstränger mig och det gör ont när jag sväljer, framför allt när jag äter. Efter att ha cyklat och lämnat barnen låg jag i soffan och sov i kanske fyra timmar. Sen var jag så där groggy som man blir när man sover massor på dagen. Men jag piggnade till med en kopp te på altanen.

dsc06014

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Lilla gumman! När ska du bli pigg igen då?

    Comment by Enn Kokk — 2009-04-20 21:09 #

  2. Ja du pappa, det vet man inte så noga.

    Comment by Kerstin — 2009-04-20 21:58 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^