Ut till slut ändå

19 april 2009 19:15 | Allmänt, Bilder, Tittar på, Trädgård | 2 kommentarer

Hela förmiddagen stannade jag inne, trots strålande solsken. Har känt av halsen mera och var trött. Hängde med barnen först och låg sen på soffan och kollade på Der Baader Meinhof Komplex, fast utan barn då, för den är ju inte vidare lämplig för kids.

När jag på eftermiddagen tänkte att jag kanske skulle gå ut i trädgården började det mulna på. Klara ville sitta med mig i soffan på altanen med en filt.

dsc06007

Fast sen blev det faktiskt fint igen och jag fick en hel del gjort i trädgården. Finfint sällskap hade jag av Klara i plommonträdet.

dsc06008

2 kommentarer

  1. Fina Klara…

    Men hon har en bit kvar till den tredje generationen Röda Armé-fraktionister i filmen. De tjejerna – med snedlugg, trenchcoats och k-pistar – det är något för Klara att sikta på (höhö)…

    Vad tyckte du om filmen förresten? Den är åtminstonen fruktansvärt snygg. Innehållet hade dock räckt för två filmer – med det sagt att jag tycker den är lite forcerad…

    Comment by Hull — 2009-04-19 22:16 #

  2. Vi skippar k-pistarna va? Men visst var filmen fruktansvärt snygg. Och väl avvägd i att skildra historien, vara spännande och psykologi kring människorna tycker jag, för att hålla mig intresserad.

    Comment by Kerstin — 2009-04-20 21:51 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^