Pepparkaksdeg

25 november 2005 14:47 | Allmänt | Inga kommentarer

Ja, inte är vi pigga, men inte supersjuka heller. Klara sov ganska länge i morse, och hade inte sovit middag när Viggo började tjata om lunch tio i elva. Så jag värmde resten av plättarna som jag stekte igår och sedan fick Klara mat. Men hon var så trött att hon somnade i stolen medan jag matade henne. Då gjorde vi oss i ordning och gick till Konsum och handlade. Klara sov hela tiden, och har sovit ute i vagnen sedan vi kom hem. Viggo lekte ute i sandhögen en liten stund.

Sedan gjorde vi pepparkaksdeg. Tant Harriets pepparkakor ur Vår kokbok ska det vara! Det är så gott med pepparkaksdeg. Naturligtvis spridde Viggo ut massa mjöl. Jag lyfte ut honom i badkaret och duschade honom, och sedan fick han vara i sitt rum tills jag hade städat i köket.

Sedan gjorde jag Tiramisu till i kväll. Min absoluta favoritefterrätt. Men jag har ingen Amaretto i, utan litet bittermandelolja. Det är ju helt onödigt att ha sprit i, även om Bo har räknat ut att i en normalstor portion blir alkoholmängden inte mer än i en lättöl. Därför tycker jag att det är ok att beställa Tiramisu på restaurang. Men som sagt, om man gör den själv finns ingen anledning att ha alkohol i.

Viggo sitter bredvid mig vid den andra datorn och spelar Drakens värld på Bolibompasajten. Båttävlingen är svåraste momentet.
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=42958&lid=puff_52938&lpos=lasMer

Nu tycker jag att Bo ska åka hem litet tidigare från jobbet, för det är ganska jobbigt när vi alla är hängiga. Snart vaknar nog Klara.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^