Fräknar på min näsa och begynnande förkylning

12 april 2009 21:00 | Allmänt, Ätbart, Tittar på | 2 kommentarer

Den här dagen: Nattlinne hela förmiddagen. Badkarsbad. God restlunch på altanen. Fick hit Dante och Magda för att hjälpa till att äta upp chokladtårtan, men trots det finns det fortfarande kvar. Hasselnöts- och chokladbottnen hade blivit mer kompakt och konfektlik, liksom kraftigare chokladsmak. Hade nästan behövts grädde till för att uppväga. Suttit i solen och fått fräknar och pratat om Magdas disputation. Lagat god lammstek som Viggo gillade. Bra! Klara somnade innan middagen men har vaknat igen och ligger i soffan och kollar på Kenny Starfighter. Hon skrattar och skrattar. Jag håller på att bli förkyld, har ont i kroppen och är frusen. Allt påskgodis är uppätet. Sugen på rökt te, men har fortfarande inget hemma.

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Hej!
    Jag hoppas verkligen att det inte var vi som kom med förkylningen…. Magnus är fortfarande inte helt ok och jag har varit hyfsat ok åtminstone idag. Pole Sana (I feel sorry for you….)

    Comment by Maria Haglund — 2009-04-13 17:11 #

  2. Det är rätt många runt omkring mig som är förkylda, så jag tror att jag redan var smittat på påskafton. Och var det ni som smittade så var det värt det.

    Comment by Kerstin — 2009-04-14 20:48 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^