Mer god än fager

12 april 2009 11:21 | Allmänt, Ätbart, Bilder | Inga kommentarer

Choklad går ju alltid ner, liksom. Jag hade ägnat betydligt mer tid åt att tänka ut hur jag skulle komponera påsktårtan än vad jag hade tid för det praktiska utförandet. Från början hade jag en plan att jag skulle gjuta ett skal i en springform som skulle omsluta tårtan, och så fylla den med chokladmoussen ovanpå bottnen från början så den fick stelna där direkt. Det hade blivit mycket snyggare, men en helt slät yta. God blev den i vilket fall. Bottnen är hasselnötter, mörk 70-procentig choklad, ägg, socker, kakao och smör. Inget mjöl. Och så en chokladmousse på det.

dsc05918

dsc05919

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^