Passerade 10 000 steg idag också

29 november 2005 21:55 | Allmänt | 3 kommentarer

Det är ju lätt som en plätt att komma över 10 000 steg. Om man har barn och gör hushållsarbete och tar i litet grand behövs ingen mer avancerad motion. Idag har jag lämnat och hämtat på dagis (15 min som jag har gått fyra gånger), skottat snö, städat hela övervåningen, packat upp flyttkaronger, burit in 10 nya flyttkartonger för uppackning från garaget, kört några maskiner tvätt, röjt massor i tvättstugan och lajjat med barnen.

Ni som måste gå på gym och sånt för att få tillräckligt med motion; get a house, get some kids, get a life!

3 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Jag fattar inte Kerstin, om man inte har hus och barn, har man inget liv då? Hur som helst gör du goda saker man kan äta!

    Comment by Elin L — 2005-12-04 20:43 #

  2. Haha, jag tänte att nån skulle reagera så. Jo, jag tycker verkligen att man har ett liv även om man bor i lägenhet och inte har barn. Jag tycker inte ens att man gör ett fel val om man inte skaffar barn, även om jag har valt att göra det. Tänkte nog inte på sådana som du, som jobbar en massa ideellt. Tänkte mer på rika människor som betalar för hushållstjänster för att ha tid att gå på gym och gå ut och supa och hålla fina middagar, både de som har barn och utan. Om de har barn har de nog barnflicka. Och de lägger nog tyvärr inte inte sin fritid på ideellt arbete, oavsett om det är ett politiskt parti, nykterhetsrörelsen eller Röda Korset. De borde hänge sig åt litet mer vardagsarbete.

    Comment by Kerstin — 2005-12-04 21:17 #

  3. Då förstår jag precis! Och håller med.

    Comment by Elin — 2005-12-05 21:44 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^