Att njuta av sina ansträngningar

10 april 2009 17:59 | Allmänt, Ätbart, Bilder | Inga kommentarer

Förmiddagen sov jag i soffan efter att ha varit uppe och byggt plasticant med barnen. Okej, jag kanske körde nån maskin tvätt också. Efter lunch har jag tvättat fönstren, skrubbat rent trädgårdsmöbler och planterat blommor i krukor på altanen och trappen. Sen blev det välförtjänt fika med te, saft och småkakor i solskenet på altanen. Och jag njöt av allting. För jag tycker att det är skönt med praktiskt arbete så att det känns i kroppen, och jag tycker om när det blir fint. Och känslan sedan när man är klar och sitter ner och vilar. Underbart. Så nu går det fint att komma hit och fika på vår altan. Eller äta mat för den delen.

dsc05894

dsc05898

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^