Slår ni mig?

10 april 2009 8:17 | Allmänt, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur | 5 kommentarer

Om ni är intresserade av formgivning, gör då den här stol-quizen. Jag hade 38 av 40 möjliga. Och sen gör ni kopp-quizen. Gissa hur många rätt jag hade? Just det. Alla.

5 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

 1. Så klart man inte gör, jag är omåttligt stolt över mina 18 poäng. Koppar ska vara snygga, innehålla gott kaffe och gå att diska i diskmaskin. Gärna något vackert från ditt (eller dina föräldrars) köksskåp. Men fråga mig inte vad kopparna heter…

  Comment by Anna-Karin — 2009-04-11 17:02 #

 2. Ja, det är bara att komma hit och fika, kusin. Kaffe kan man få antingen från espressomaskinen eller handbryggt genom porslinsmelitta i Sigvard Bernadotte-termos.

  Comment by Kerstin — 2009-04-12 11:23 #

 3. Jag struntade i att räkna från början då jag tänkte att det inte skulle vara någon idé, men så insåg jag att jag kunde flera ändå. Och eftersom det enbart är Kerstins förtjänst så tillgodoräknar jag mig hennes alla rätt. Så borde man väl kunna göra?

  Comment by Lydia — 2009-04-12 17:32 #

 4. 36 på kopparna. Ska sätta Daniel på den ikväll. Han har tio gånger så bra namnminne som jag.

  Comment by Anders Ringnér — 2009-04-13 11:24 #

 5. Även om jag hade alla rätt så var det ett par svar som jag gissade. Men man skulle kanske kunna förklara att det blev rätt inte som tur, utan att det var en bildad gissning. För om man har koll så kan man gissa sig till det troligaste svaret. Nå, hur gick det för Daniel?

  Comment by Kerstin — 2009-04-14 20:52 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^