Lördag i sängen och cocooning

4 december 2005 22:59 | Allmänt | Kommentering avstängd

Lördag morgon var jag rejält trött av flera nätters dålig sömn på grund av att barnen vaknade växelvis hela tiden, och att jag haft massor att göra på dagarna. Så Bo var uppe med barnen, och jag somnade om och sov ett par timmar till. Sen satte jag igång att tvätta och röja litet och baka eftersom vi bjudit hem några kompisar på adventsfika till idag. Jag bakade två saffranskakor på dagen. Men tog det aningen lugnare än de senaste dagarna. Bo åkte och veckohandlade.

Vi tog hem indiskt till middag. Mmm. Blir så sugen på det för att Peter bloggar om indiskt var och varannan dag: http://zodiac.blogg.se/

När Bo läste saga för Viggo somnade han där. Han hade också varit uppe flera svängar på natten och tagit hand om barn som vaknat. Inget ovanligt att somna när man läser godnattsaga, men jag var in flera gånger och försökte väcka honom. När han inte ens kom ut när det var ett senarelagt På Spåret som han gillar, gav jag upp. Han sov där större delen av natten.

Klara var uppe hela kvällen och ville aldrig somna. Mellan amningarna fick hon vara på golvet medan jag slog in paketen med Duplobitar till hennes kalender. Hon fattar ju inte, så det gör inget att hon ser sina egna paket slås in. Så blev den kalendern klar också. Jag han även baka två mjuka pepparkakor med lingonsylt. Till slut gav jag upp och gick och lade mig med henne i vår säng. Brukar vilja att hon sover första delen av natten i spjälsängen i sitt rum, men när hon bara vaknar när man lägger ner henne får man ge upp.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^