Idag har varit softare

5 december 2005 22:51 | Allmänt | Inga kommentarer

Har inte haft så mycket projekt idag. Ingen dagisdag, och vi har stannat inne hela tiden. Vi behövde ta det lugnt. Jag har läst för Viggo och vi har spelat litet spel på julkalendersajten.

Har också pratat länge med Maria L i telefon. Det var ett tag sedan.

Och så har jag mejlat Ella, Malin och Helén om att äta lunch nästa vecka när jag är i Stockholm, och mejlat hela gamla gymnasiegänget om att komma och hälsa på mig kring jul och nyår. Skönt att jag äntligen kom mig för att göra det. Man tror alltid att det finns all tid i värden under mellandagarna, men så är alla redan fullbokade. Nu borde vi få ihop det.

Klara försöker mer och mer att krypa. Krälar gör hon ju obehindrat och snabbt sedan länge, men nu reser hon sig ofta på alla fyra och gungar fram och tillbaka. Någon gång har hon lyckats flytta ena knäet framåt.

Fiskpinnar blev det till middag, och Viggo åt fem stycken. Skönt. Han har ätit riktigt dåligt i helgen.

Under tiden som jag läste saga för Viggo somnade Klara i Bos famn, och hon har fortsatt sova i spjälsängen hela kvällen. Jag har slagit in alla paketen till Bos paketkalender, så nu är jag ikapp!

Det är Arkens julfest på lördag, men vi skippar det. Det är så fullt upp med grejer, och den är ju på kvällen. Funkar inget bra med Viggo. Dessutom är det Nobeldagen, och vi har en något udda tradition. Redan när vi bodde i lägenheten på Arken började vi göra egna Nobelmiddagar hemma, och så tittade vi på den riktiga på TV. På den tiden var ju mamma och pappa bjudna varje år. Vi brukar inte göra så många rätter som det är där, men tre åtminstone, och naturligtvis avancerade glassdesserter till efterrätt. I år är i alla fall åsa bjuden. http://www.hagelstedt.blogs.se/main/

Vi har också bestämt att vi åker till Mattis och Karins adventsfika på söndag. Jag borde egentligen gå på kongressträffen och IOGT-NTO-distriktets julbord, men jag vill hellre till brorsan.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^