Ännu mera kalas

29 mars 2009 16:24 | Allmänt, Ätbart, Bilder | Inga kommentarer

Den här söndagen firades Klara igen. Den här gången med mormor och morfar, farmor och farfar, morbror, moster och äldsta kusinen. Fisksoppa och två sorters hembakt bröd till lunch och så massa tårta och kakor på eftermiddagen. Men jag orkade inte göra gröna blad till marsipanrosorna den här gången. Det gick fint ändå. Och denna helg blev det ljusgröna pistagemacarons. De rosa hallonmacaronsen från förra helgens kalas har på ett oförklarligt sätt tagit slut. Ja, jag vet inte var de tagit vägen. Varför är smörkräm så sinnessjukt gott? Förresten har Klara feber. Hon har kalasat bra ändå, men nu ligger hon och sover middag. Det skulle jag också behöva.

dsc05829

dsc05832

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^