Jag tar hand om dig när du är sjuk, mamma

8 december 2005 9:09 | Allmänt | 1 kommentar

Gårdagen var ingen höjdare. Jag låg mest i sängen och sov med en hink på golvet nedanför. Var bara upp och ammade Klara när det behövdes. Lyckades få i mig litet knäckebröd och vatten. Barnen har dock inte haft några magsjuketendenser, så de verkar klara sig. Men Viggo har fått stanna hemma från dagis hela veckan. Dumt om han har magsjukesmitta på sig och smittar alla andra. Och så har han varit litet diffust hängig, men inte massa feber eller förkylning. Klara är mera snorig igen. Jag har fortfarande ont i kroppen, men inte frossa eller illamående. Det är ju litet knäppt när man blir sjuk och får ont överallt, för det enda man orkar göra är att ligga i sängen och sova sig igenom det hela, och ligger man för länge får man ju mer ont. Tur att jag och Bo inte hade den akuta fasen av magsjukan samtidigt. Då hade vi fått kalla in hjälp för att ta hand om barnen.

Nu för en stund sen när jag låg i soffan kom Viggo och kröp upp hos mig och klappade mig. Jag tar hand om dig när du är sjuk, mamma, sa han.

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. ”Men betänk, att det bara var en vecka kvar till jul! Betänk alla polkagrisarna, som skulle säljas på torget på den stora julmarknaden! Vem skulle göra det, när mormor låg i sin säng och inte kunde röra benet utan att nästan skrika. Vem skulle koka julskinkan och köpa julklapparna och göra julfint i huse?
    - Det ska jag, sa Kajsa.
    Jag har ju sagt, att hon var en kavat unge.”

    Comment by Enn Kokk — 2005-12-08 12:19 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^