Rökigt tyg

8 december 2005 13:09 | Allmänt | Inga kommentarer

Bo orkade iväg och handlade litet, och så var han iväg och hämtade ett paket. Det var en Traderavinst som jag ropat in, fina Marimekkotyget Puketti på grön botten. Men det stank cigarettrök, så jag slängde det i tvättmaskinen direkt. Sånt tycker jag att säljaren ska skriva i objektbeskrivningen. När det är barnkläder, som ju jag köper en del, brukar folk skriva rök- och djurfritt hem och liknande. Jag har tidigare köpt samma tyg på brun botten och på röd botten. Jag har tänkt sy gardiner och kuddar till Klaras rum av det. Här kan ni se tyget:

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=21303131

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^