Samla kvitton och streckkoder

8 december 2005 19:42 | Allmänt | Inga kommentarer

Vi använder Semper-välling och Libero-blöjor, och nu kör de varsin kampanj där man kan få reklamprylar. Om man skickar in streckkoder från vällingpaketen får man en regncape kombinerad för barnet och vagnen, och om man skickar in kvitton från blöjpaketen får man regnkläder. Jag vet att alla konsumenter får betala de där reklamprylarna genom sina köp, men om de nu har dem och jag ändå bara köper deras produkter kan jag ju skicka in och få prylarna likaväl som någon annan. Båda paketen har kommit den här veckan. Otroligt fina prylar, faktiskt!

Ni kan kolla här:

http://www.althen.se/semper3/content.htm

Sedan tidigare har vi skickat efter vällingburken. Den är jättebra.

http://www.libero.se/Pages/MarketActivities/Campaigns/CollectGet/CollectGet.aspx?id=9533

Vi har samlat till grodjackan och kaninsydvästen. Kampanjen pågår till årsskiftet, så vi får se vad vi hinner få ihop mer, men vi förbrukar ju rätt mycket blöjor.

Varför vi använder Semper och Libero? Alternativet till Semper är Nestlé, och det vet alla att de är onda. Den andra stora blöjtillverkaren är Pampers, och de hade fånigast och mest kräkframkallande reklam när vi väntade Viggo.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^