Ny form för Mon Amie

22 mars 2009 21:06 | Allmänt, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Åh, Marianne Westmans fina Mon Amie tas åter i produktion av Rörstrand. Den var mormors frukostservis, och jag tror att min kusin Anders fick den efter henne. Och spana in de nya muggarna utan öra. En sån ska jag ha!

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Det var min mammas favoritkaffekoppar och användes alltid när vi hade kalas. Jag tycker också att de är fina. De fick stanna kvar i huset när vi delade sakerna, men en hög assietter har jag om du behöver. Hon hade nämligen dubbel uppsättning av dem.

    Comment by Kristina Strömberg — 2009-03-22 21:38 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^