Vårtecken

19 mars 2009 21:45 | Allmänt | Inga kommentarer

Idag cyklade vi till dagis och skolan. Ja, Klara cyklade själv på tvåhjuling med stödhjul hela vägen. Jag fick bara hjälpa henne att starta genom att putta på litet. Eller förresten, jag cyklade ju inte till dagis, för det går ganska långsamt för Klara att cykla. Jag gick bredvid och ledde min cykel, men det gick ändå fortare än när vi går alla tre. Och sen när vi hade lämnat Klara på dagis kunde ju jag och Viggo cykla till skolan. Vilken frihetskänsla!

Imorgon är skolan stängd och jag ska vara kompledig och hemma med barnen. Skönt!

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^