Att våga förlita sig på att det finns folk som vill läsa

2 mars 2009 22:56 | Allmänt, Läser | Inga kommentarer

Till mina fredagsnöjen på tåget på väg till jobbet hör att läsa Andres Lokkos krönikor och tips i Svenska Dagbladet. Det är alltid lika underhållande. Musik- och litteraturtips som jag inte hört talas om kollar jag upp så fort jag kommer till datorn. Jag har läst honom alltsedan han från början skrev i Aftonbladet, och naturligtvis i Pop, Bibel och på Feber. Nu återvänder han alltså till Aftonbladet, men till kultursidorna istället för Nöje. Jag minns hur glad jag blev över att Karin Magnusson och Åsa Linderborg tog över Aftonbladets kultursidor, och de plockar verkligen den ena efter den andra intressanta skribenten till sig. Det ska bli intressant att se om Lokko får breda ut sig ordentligt, för jag har saknat de längre texterna. Jag älskade verkligen att han kunde skriva flera uppslag långa artiklar i Pop; att han förväntade sig att det fanns folk som orkade och ville läsa. Att texten fick bli så lång, för att det fanns så mycket väsentligt att säga. Nu blir det väl knappast så långa artiklar i Aftonbladet, men betydligt längre än vad krönikan medger i format.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^