Autistisk på en toalett på Domtrappkällaren

28 februari 2009 23:22 | Allmänt | 5 kommentarer

Trist är det naturligtvis att Lennart Källströmer har avgått som sekreterare i Arkastyrelsen. Men jag tycker ju rent principiellt att man inte ska sitta på livstid på uppdrag, och han hade suttit i styrelsen sedan 1972, så det var väl ofrånkomligt.

Desto trevligare var det att vi i styrelsen ikväll hade avtackningsmiddag för honom på Domtrappkällaren. God mat och underhållande samtal.

Och naturligtvis kalasbra och roligt att Mikkis efterträder Lennart som sekreterare. Dessutom kom hon hem hit och fikade innan middagen så vi hann umgås riktigt ordentligt.

En riktigt bisarr upplevelse var det dock att besöka toaletten på restaurangen. Den hade rörelsedetektor kopplad till belysningen, men man måste röra sig precis hela tiden för att den inte skulle slockna. Jag överdriver inte. Satt man stilla en sekund så blev det kolsvart. Så där satt jag gungade för att hålla lyset igång och kände mig lätt autistisk. Tur att det inte var någon som såg.

5 kommentarer

 1. Haha! Du borde mobilbloggat!

  Comment by Lydia — 2009-03-01 9:54 #

 2. Ja du, kanske sänt via bambuser när jag satt på toa. Fast problemet var att det är så tjocka stenväggar i den byggnaden, det är byggnaden som går som en ring runt domkyrkan, så det var ingen täckning på mobilen där vi satt till bords. Annars hade jag twittrat mera.

  Comment by Kerstin — 2009-03-01 10:03 #

 3. Skrattade högt när jag för mitt inre öga såg dig sitta där som Rainman! Jag läste inlägget högt för Fredrik, som stillsamt sa: ”Jag hade viftat med händerna…” Var det en option du förbisåg? E

  Comment by Paula — 2009-03-04 9:20 #

 4. ”E” på slutet av förra inlägget var ett mycket konstigt feltryck. Ber om ursäkt!

  Comment by Paula — 2009-03-04 9:21 #

 5. Nu överdrev jag kanske en smula hur mycket jag satt och vaggade för att göra berättelsen mera komisk. Jag rörde nog mest på huvudet, och det funkade. Testade att vifta med handen också, men tyckte att det var enklare med lätta huvudrörelser. Hälsa det till Fredrik!

  Comment by Kerstin — 2009-03-06 0:19 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^