Spisa plattor

28 februari 2009 9:35 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Lyssnar på | Inga kommentarer

Att hänga i köket hos lillebror en vanlig vardagkväll medan han lagar mat åt oss är vansinnigt trevligt och bra. Det gjorde jag i torsdags. Och sen lyssnade vi på vinylskivor hela kvällen och diskuterade omslag. Här är några. Carole Kings Tapestry från 1971 är ju ett fantastiskt bra album som jag ständigt återkommer till. Den hör till det mest spelade i iPoden. Plattan Succès de Paris med Michele Delhay kommer från Stor-Matti och är så fin! Vet inte årtalet men gissar på tidigt 60-tal. Och omslaget till Mingus Oh Yeah från 1961 är ju underbart!

dsc05597.jpg

dsc05598.jpg

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^